Worldwide Hotel Technology Conference 2020

WHTC20 është e para konferencë që do të mbledhë çdo vit njerëzit me ndikim në industrinë e hotelerisë, me qëllimin për t’i angazhuar ata në një platformë të re shkëmbimi dhe bashkëpunimi përballë sfidave të dekadës së re.

Pronarë, menaxherë hotelesh dhe investitorë do të mblidhen për të diskutuar dhe rrokur risitë dhe metodat më të fundit që mund t'i ndihmojnë ata në përmirësimin e veprimtarive të tyre, të rrisin efikasitetin, të ulin kostot, të rrisin të ardhurat si edhe të eksplorojnë tregje të reja për t'u zhvilluar më tej.

WHTC20 do të jetë konferenca më e madhe në rajon në fushën e teknologjisë së hotelerisë, me mbi 350 pjesëmarrës nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut etj. Gjatë kësaj konference, kompania Softmogul do të prezantojë risitë që ajo i propozon tregut, të cilat do të bëhen së shpejti tendencat e kësaj dekade në teknologjinë e hoteleve.

I pranishëm do të jetë edhe hotelieri e prezantuesi me famë ndërkombëtare i emisionit televiziv në SHBA “Hotel Impossible”, Z. Anthony Melchiorri, i cili do të flasë rreth potencialit të turizmit në Shqipëri si dhe për rolin e rëndësisshëm që luan teknologjia në hoteleri.

Njihuni me folësit

Anthony Melchiorri

Prezantues, Hotel Impossible

Blendi Klosi

Ministër i Turizmit dhe i Mjedisit

Gladiola Dona

CEO, Hospitality and Tourism Academy

Albi Zhulali

CEO, Softmogul

Ina Merkoçi

Konsulente biznesi, Evolvet

Gid Shaqiri

Front of House Manager, Hilton Garden Inn

Thanasis Paraskevas

CCO, Telekom Albania

George Weller

CEO, Evolvet

Si të na gjeni

arTurbina

Rruga Sami Frashëri, Tirana, Albania
E Premte, 20 Mars 2020, ora 09:00

Na kontaktoni

Email: whtc@softmogul.com
Nr Kontakti: 068 32 55 555

Programi
E premte, 20 Mars 2020

09:00 - 09:50

Regjistrimi

10:00 - 10:10

Fjalimi hapës

10:15 - 10:35

Blendi Klosi

Z. Blendi Klosi, Ministri i Turizmit dhe i Mjedisit, do të flasë për turizmin si një nga prioritetet e zhvillimit ekonomik të vendit.

10:40 - 11:15

Gid Shaqiri

Z. Gid Shaqiri, menaxher front desku në Hilton Garden Inn në Tiranë, do të flasë rreth sfidave, metodave dhe zgjidhjeve që hotele si Hilton përdorin.

11:20 - 11:35

Thanasis Paraskevas

Z. Athanasios Paraskevas, drejtor komercial i "Telekom Albania" do të flasë se si industria e telekomunikacionit ndërlidhet me atë të hotelerisë.

11:40 - 12:15

Gladiola Dona

Znj. Gladiola Dona do të flasë mbi rëndësinë dhe impaktin e trajnimit të stafit në hoteleri.

12:20 - 12:40

George & Ina

Ina & George do të flasin sesi marketingu digjital ndihmon hotelet të rrisin okupimin e dhomave.

12:40 - 12:45

Video

12:50 - 13:30

Albi Zhulali

Z. Albi Zhulali, Drejtor Ekzekutiv i "Softmogul" do të flasë rreth inovacioneve më të fundit që Softmogul sjell në treg.

13:35 - 14:05

Anthony Melchiorri

Z. Anthony Melchiorri, prezantuesi i famshëm i "Hotel Impossible" do të flasë rreth potencialit të turizmit në Shqipëri dhe për rëndësinë e teknologjisë në hoteleri.

14:15 : 16:00

Ekspozitë

Rezervoni vëndin tuaj tani!

Early Bird

59

Biletat e shitura deri tani

109/350

Bli Biletën Tani

Çmimi ka të përfshirë TVSH

Regular

129

Biletat e shitura deri taniE padisponueshme

Çmimi ka të përfshirë TVSH

Organizuar nga:

Mbështetur nga: